søndag den 12. marts 2017

Back in time...


Anne Mette Hansell var guide på historisk tur i Philadelphia. I høj sol tog hun os med rundt i Philadelphias gamle historiske univers, hvor vi alle kunne mærke det historiske vingesus.  


Going back in time.....

The Dirty Business of Slavery er et helt kapitel for sig, men bliver også grundigt beskrevet nøje i en superfin udstilling ved Liberty Bell.

Besøg ved The Liberty Bell- et af Amerikas vigtigste frihedsikoner. Klokken kunne høres juli 1776, hvor den samlede Philadelphias indbyggere, der kunne høre Uafhængighedserklæringen blive læst højt.

2r ved Independence Hall, hvor den Amerikanske Uafhængighedserklæring blev underskrevet 4.juli 1776. Erklæringen blev forfattet af Thomas Jefferson. I erklæringen appellerede han til værdier som retfærdighed og lighed. 

Benjamin og Walther har allerede fundet ud af, at de skal skrive SRP om amerikansk historie. Bøgerne er købt og studierne startet.




Abraham Lincoln stood here...
and so did...
Anders Lade




I Philadelphia blevder taget hul på fejringen af St Patrick's Day allerede i dag (selv om det først er på fredag). Men i dag var der Parade på Marked Street, hvor alle var i grønt - der var musik og festlig optog.


Her sidst på dagen er der start på udvekslingsprogrammet, hvor nogle af eleverne bor hos amerikanske highschool students fra Baldwin school og Haverford School.


 
Laura, Sofie, Cathrine, Olivia, Elvis, Carl, Victoria, Elizabeth og Emilie er klar til en ægte amerikansk udveksling, hvor de for alvor kan få erfaringer med kulturmøder.

I morgen venter en lang skoledag for alle! Drengene besøger Haverford School og pigerne går i skole på Baldwin School.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar